Radio BalkanFox

Ceca otkrila naziv numere koju je snimila za film o Džeju

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović, a ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” – napisala je Ceca.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:



03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE