Radio BalkanFox

PIJANI JANJUŠ PREŠAO GRANICU SA ANELI, PA SE POKAJAO: “ŠTA ĆE MUŽ DA TI KAŽE?!”

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš je, pod uticajem alkohola, na sinoćnjoj žurki dodirivao Aneli Ahmić po zadnjici zbog čega se pokajao kada se otreznio.

Aneli: “Sinoć sam na žurci plesala i bila sam raspoloženija nego ikad. Žarila sam i palila na podijumu, čak sam i sletela sa onih štikli.”

Teodora Delić: “Kakvi su vaši trenutni odnosi?”

Aneli: “Nisu baš dobri i mislim da će tako ostati.”

Janjuš: “Ova devojka je danas dva puta pokušala da priđe i da razgovara sa mnom ali oba puta je dobila korpu. Jako je kvarna i bezobrazna. Noćas mi je prilazila dok sam igrao rulet i ubeđivala me da gledam negde. kako ćeš mužu kojeg voliš objasniti da sam te dirao po guzi?”

Aneli: “Ti si bio jako pijan i mene si provocirao na perfidan način.”

Janjuš: “Noćas si rekla da voliš svoga muža.”

Aneli: “To sam se malo zafrkavala, naravno da ga ne volim, on je poludeo kad je to čuo.”

Janjuš: “Sa mnom ne možeš te dečje igre da igraš. Meni je lepo sa tobom kad se nekada pomazimo i kada te pipnem po guzi, kad me ljubiš po vratu i zagolicaš mi maštu, meni se digne. Ja sam ovde doživeo ono što ti ne bi sa osam Stanija i ne možeš sa mnom da se igraš.”

Aneli: “Ti si ovde jedan običan folirant i prevarant. Zašto šapućeš? Kada bih rekla sve to bi bila bruka i sramota za tebe.”

Janjuš: “Sve se vraća i sve se plaća, nije se tebi Stanija džabe pojavila u životu. Sad sam vam pokazao kako se to radi. Devojka je bolesno ljubomorna i psihički nestabilna. Zamisli da se zaljubiš u ovako neku, napravila bi ti katastrofu. Da sam rekao šta je sve radila, pričao bih još deset minuta. Rekla je da sa mnom mužu tera inat.”

BONUS VIDEO:

pulsonline.rs


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE