Radio BalkanFox

Barbara Bobak o kolegama čije je pesme obradila


Barbara Bobak jedna je od pevačica koja svakako nosi titulu „kraljice bakšiša“. Na nastupima pored svojih, inače, izvodi i pesme brojnih kolega, dok je pojedine čak i obradila.

Zašto je to uradila, ali i kako je ko od saboraca sa scene reagovao na taj njen potez, priznala je pojavivši se na jednoj televiziji.

„Ima i ko mi kaže da treba da me bude sramota!“

– Te sve pesme su u vlasništvu autora. Javilo mi se par njih da mi se zahvali. Slađa Deliblašić, Deni Boneštaj i još dosta njih. To je jako lepo kad doživiš od kolega – kazala je za „Kurir“, pa nastavila o tome kako joj je s onima koji negoduju zbog svega.

„Da i oni pevaju šta se meni peva!“

 

 

– Uglavnom to prihvataju na dva načina. Ima onih koji kažu otprilike sram te bilo kako možeš da snimiš moju pesmu, a ima i onih koji ti kažu baš super što si to uradila, pesma je dobila neko novo ruho, hvala ti. To i jeste poenta tih obrada, niko te pesme ne prisvaja. Mene prati dosta mlađa publika i onda sam htela da te pesme zažive, da bi moja publika mogla da ih čuje, pa posle da se ne čudi kad ih pevam nego da pevaju i oni ono što se meni peva – objasnila je Bobakova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE