Radio BalkanFox

Rada Manojlović propustila Severinin hit

Rada Manojlović svojevremeno je otkrila da ne može da prežali što nije snimila poznate pesme njene koleginice Severine. U pitanju su hitovi sa albuma „Dobrodošao u klub“, a za ovaj propust kriv je čelnik Granda, Saša Popović. 

– Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga– pričala je Rada jednom prilikom.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Nakon toga Saša je uvideo svoju grešku i odlučio da više ne bira pesme mladim pevačima.

– Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – otkrila je Rada, pa dodala:

– Rekao je: „Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme“ – objasnila je pevačica svojevremeno, prenosi Kurir. 

ATAImages/Antonio Ahel

 

Podsetimo, Rada je skoro otkrila da je Saši Popoviću i njegovoj supruzi Suzani Jovanović i danas zahvalna na tome koliko su joj pomogli tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“. 

– Jednog dana me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislila i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću, ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila – ispričala je pevačica u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE