Radio BalkanFox

Maja Nikolić izvređala Gocu Tržan

Tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, Maja Nikolić se osvrnula na mnoge aktuelne teme iz njenog života, a među njima je i sukob sa koleginicom Gocom Tržan. 

Nikolićeva je već govorila o tome da Goci ne može da oprosti što je jednoj takmičarki „Pinkovih zvezdica“, koja je pevala Majinu pesmu, rekla da je „pesma bezveze i nije za takmičenje“. 

– Goca je jednoj devojčici koja je prelepo pevala moju pesmu u „Pinkovim zvezdicama“, rekla da je ta pesma glupa, a ta devojčica je odlično otpevala i jako je talentovana, takođe joj je rekla da su to bezveze pesme, a sve su hitovi – rekla je Maja.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Ovo je bio okidač da nastavi da priča o Goci Tržan, pa je iznela i to da je posle nje stupila u vezu sa Acom Bulićem, a nakon što se on oženio. 

– Čekala je da raskinem sa njim, on je bio tada neoženjen. Aca Bulić i ja smo raskinuli i on je tada otišao u London da se oženi i da bude sa nekom svojom ženom, ja sam rekla: „Meni to ne odgovara, ja da budem sa oženjenim čovekom ne pada mi na pamet“, bez obzira što smo u Beogradu živeli, družili, voleli se… Ta priča naša je trajala tri godine. Goca Tržan je sa čovekom, mojim bivšim momkom, bila nakon mene, i to – bila je sa njim dok je bio u braku! Razlika između mene i Goce Tržan je ta što ja ne spavam sa oženjenima, što izuzetno poštujem svetinju braka, decu, familiju i porodicu jer postim i pričešćujem se. Ona ne da nije kuguarka, ona je dno i margina srpske estrade koje preko leševa i radeći svakakve stvari, spavajući sa tuđim muževima i momcima (Aca i ja smo tada imali vezu, njemu sam posvetila pesmu „Ubile me, Dragane“)… Čekala je da raskinem sa njim, da bi ona nakon toga bila u šemi sa oženjenim čovekom, jer se on oženio u međuvremenu. Ta netrpeljivost potiče od tada, eto da vam kažem i nešto što niste znali do sada – poručila je pevačica. 

ATAImages/ Antonio Ahel

 

Podsetimo, Bulić se već oglašavao povodom ove teme i sve demantovao: 

– Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama – rekao je tada Bulić, prenosi Kurir.

I Goca Tžan je ovakve navode demantova, a Maji zapretila tužbom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE