Radio BalkanFox

Kačavenda sve RAZOTKRILA – Lakić išao kod Ćurčićeve U STAN, otkriveno i da li su bili INTIMNI

Foto: ATA images

Upoznali su se u kazinu…

Za vreme sinoćne emisije voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje gledalaca Nikoli Lakiću. Pitanje je bilo vezano za Anu Ćurčić.

– Nikola, prvo si rekao da si par puta svratio kod Ane posle kazina, pa onda si rekao da si upoznao majku njenu. Da li neko ko pokupi lika iz kazina upoznaje sa decom i majkom i da li te upozoravaju na to sa kim je ona, baš zbog toga što se družite. Lakiću, ne blamiraj se – glasilo je pitanje.

– Ne znači da sam ja prvog dana kada sam upoznao Anu upoznao i njenu decu. Možda se to desilo treći, četvrti dan ili peti. Upoznali smo se u kazinu, dolazio sam sa drugarom koji je ozbiljniji kockar. Ona je sedela sama za stolom i igrala rulet, moj drug se poradovao toj svoti novca, rekla je: „Momci nemoj da se radujete ovde, vaša svota novca je kikiriki u odnosu na ono što ja ulažem“ – počeo je Lakić. 

Nikola Lakić

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Posvađao sam se sa njom, ali je sutradan bila drugačija komunikacija. Posle nekog određenog vremena sam otišao kod Ane, sišao sam ispred zgrade, ja sam se popeo na pet minuta, tu su bila deca i njena majka. Nijednog trenutka nismo bili sami u stanu, tri meseca smo se družili intenzivno. Ja sam putovao za Antaliju na te pripreme, međutim nije prošlo kako treba, ne znam razlog. Moje roditelje je upoznala kod mene - rekao je Lakić.

- Sva ta tri meseca ti nemaš pojma da je ona u vanbračnoj zajednici - pitao je Darko.

- Gospodin mi je rekao da se ne družim sa njom, kao da mi savetuje, da taj čovek nije naivan. To je bilo posle nekoliko dolazaka u taj kazino. Nisam ni razmišljao koga ima iza sebe, jer ja ne radim ništa loše u tom trenutku. Iskreno, nisam je ja pitao ništa. Ona bi meni stavila do znanja da se ne družim s njom zbog toga - rekao je Nikola.

Nikola Lakić

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Evo ti i ja smo drugari i mene neko upozorava da se ne družim s tobom, zar nije logično da ti kažem da me je neko upozorio - rekao je Darko.

- Sećam se da je radila sa kafom, meni je pričala da je bila ta neka kafa i to me nije zanimalo - rekao je Lakić.

- Da li si rekao da si sa ćerkom ili sa Anom pričao o rijalitiju i ko koliko ima pratilaca, u periodu kada ste se družili - pitala je Kačavenda.

Zadruga

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Ja sam tada izašao sa "Farme", trajalo je to naše druženje...Ja sam dobio pratioce i onda je poslala par poruka - rekao je Lakić.

Ona je razotkrila i gde je Zvezdan bio u tom periodu:

- Samo da ti kažem da je Zvezdan bio dve godine na slobodi, a četiri godine je bio u zatvoru - rekla je Kačavenda.

Milena Kačavenda

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Zbog čega u emisiji u kojoj su gostovali Zorica, Ana i Ivan, rekao je da je imao druga koji je spavao sa njom, pa je ona tebi slala poruke: "Lakiću, javi se". Zbog čega bi ti to slala - pitao je Darko.

- Nikola Lakić je neko ko bi du*e prodao za rijaliti, kada je nanjušio, on je smišljeno slao poruke Ivanu Marinkoviću. Svima je jasno da je Anu Ćurčić je**o, pa je je**o, devojka čiji je muž u zatvoru ga kupi iz kazina i dovodi ga kući - rekla je Marija Malivuk.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE