Radio BalkanFox

JEDINI model haljine koji Saška Veselinov nosi u poslednje vreme

Lepa voditeljka i dizajnerka celog leta nosila je slične haljinice, koje su prikladne za različite prilike i vrlo elegantne

Saška Veselinov Đoković obožava jedan model haljine, koji ima u raznim varijantama
Saška Veselinov Đoković obožava jedan model haljine, koji ima u raznim varijantamafoto: saskaveselinov, Instagram

Popularna voditeljka Saška Veselinov Đoković pre nekoliko meseci je donela na svet sina Aleksandra, svoje prvo dete s Đorđem Đokovićem, a ubrzo je izgledala isto kao pre trudnoće.


Saška, koja se otisnula i u dizajnerske vode, jedna je od poznatih devojaka koja uvek oduševljava stilom, bez obzira na to je li u pitanju neka svakodnevna ili svečanija prilika


U poslednje vreme, ona je na Instagramu podelila više fotografija za koje je pozirala u haljinama koje su po mnogočemu slične, a veoma su elegantne i prikladne za različite situacije.

 

Supruga Đorđa Đokovića, naime, preferira mini-haljine s rukavima, veoma lepšave modele u pastelnim tonovima, koje krasi cvetni dezen. Ženstvene, romantične i udobne, ovakve haljine se odlično kombinuju i s ravnom obućom i s visokim štiklama, a Saška ih je nosila u mnogim važnim trenucima, kao i u neformalnim prilikama.


Poslednja takva haljina koju je voditeljka ponela je kratak model modne kuće Zimmerman, u krem nijansi s lila i bledoroze cveteovima, na krštenju sina Aleksandra, a u galeriji pogledajte i ostale slične toalete.

 

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE