Radio BalkanFox

Milić Vukašinović čeka transfuziju

Roker Milić Vukašinović već neko vreme ima probleme sa zdravljem, a iako je trebalo juče da ima operaciju, ona je pomerena. 

Kako sada otkriva, on prima transfuziju krvi, jer mu je krvna slika loša.

– Na infuziji sam. Operacija je bila zakazana, međutim, doktori su otkrili da sam malokrvan. Ja sam u prethodna dva meseca bio na dijeti, dok sam bio u bolnici, pa se sumnja i da se zbog toga krvna slika poremetila – priznao je Milić Vukašinović za Alo, pa otkrio šta ga dalje čeka: 

Printscreen Blic tv

Milić Vukašinović

– Danas bi trebalo da primim jednu bocu krvi, nakon čega će mi ponovo proveriti krvnu sliku. Ako bude u redu, operacija će se desiti, čemu se ja iskreno nadam.

Roker je pre nekoliko dana za naš portal istakao da se u poslednje vreme konstantno umara, te da se nada da će posle operacije moći da se vrati u kondiciju. 

Kako je dalje naveo, prestao je i da konzumira cigarete.

Printscreen RED TV

Milić Vukašinović

– Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim – izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, Milić je imao operaciju noge zbog proširene aneurizme. Međutim, ni nakon ovog zahvata, njegovi zdravstveni problemi nisu rešeni, a sve vreme je uz njega supruga Suzana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE