SRPKINJA 25 GODINA NIJE MOGLA DA KROČI NA OSTROG: Za JEDAN dan sve se promenilo, ono što se dogodilo ravno je ČUDU!

Foto: shutterstock

Popularna jutjuberka, Luna, poreklom je iz Kruševca ali već dve decenije živi u Londonu. Mnogima omiljena jer otvoreno i iskreno priča pratiocima o svom životu. 

Ostavila sam dobro plaćen posao, radila sam u Direkcija za urbanizam u Kruševcu i otišla sam u London sa decom, sinom i ćerkom koji su blizanci, pre 20 godina. Nismo znali šta nas čeka. Bilo nam je pet godina potrebno da se snađemo – započela je Luna priču, a onda se osvrnula na ostvarenje velike želje.

Često je naglašavala da nikada nije zaboravila svoje rodno mesto, ali i posebne emocije koje je vežu za manastir Ostrog. 

Godinama je pokušavala da ponovo kroči na sveto tlo Ostroga, ali uvek bi se neka prepreka pojavila na putu. Tako je prošlo 25 godina.

Mnogo puta sam pokušavala da odem i preko agencija iz Srbije i preko agencija iz Londona, planirala sam i sa nekim ljudima. Ali, uverila sam se da se na Ostrog ide onda kada vas Sveti Vasilije pozove, to je živa istina. Nekoliko puta sam pokušavala, ali nisam uspela. A sada smo se oko puta dogovorile u jednom danu. Nas tri pirijateljice smo odlučile da odemo – objašnjava.