Radio BalkanFox

Misli samo na „onu stvar!“

BUKTI RAT! Maja Nikolić ne prestaje s napadima na Gocu Tržan: Misli samo na "onu stvar!"

Foto: Youtube Printscreen, E-stock/Časlav Vukojčić

Poznato je odranije da pevačice Maja Nikolić i Goca Tržan ne mirišu jedna drugu, a sve je počelo kad je Nikolićeva otkrila da je Aca Bulić zbario Gocu kad je raskinuo s njom. Sada je otišla korak dalje, te je optužila koleginicu da je opterećena seksom i da samo misli na muški polni organ. Rat ove dve plavuše traje već neko vreme, dok Maja i te kako koristi svako medijsko pojavljivanje da bi potkačila Tržanku, što je bio slučaj i u poslednjoj emisiji „Amidži šou“.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Nikolić

 

U okviru rubrike teško pitanje Maja je upitana da prokomentariše dva najgora čoveka s estrade, što je ona jedva dočekala, pa su pljuštale uvrede po koleginici.

Mene je razočarala Goca Tržan, ne mislim da je loš čovek, mislim samo da joj fali neka daska u glavi. Za mene pevač ne može da govori o pravilima seksualnog ponašanja, ali možda je to njen stil, verovatno je opterećena time. Zaista ne znam šta bi drugo moglo da bude u pitanju. Samo misli na muški polni organ. Za mene je najgori onaj ko ti govori iza leđa i onda kada čitam po intervjuima da te neko pljuje – rekla je Maja.

Podsećamo, Nikolićka je pre nekoliko meseci iznenadila javnost kada je ispričala da je Goca Tržan, navodno, bila u šemi s Acom Bulićem dok je on bio u braku i poručila da je pevačica godinama ljubomorna na nju zbog poslovnih uspeha, ali i ljubavnog života. Goca je demantovala da je bila s njim u vezi i koleginici poručila da „začepi gubicu“ i zapretila tužbom zbog iznošenja neistina na njen račun.

– rekla je tada Tržanka, na šta Maja ni sada očigledno ne reaguje, te nastavlja s prozivkama gde god joj se ukaže prilika.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE