Radio BalkanFox

5 moćnih ideja poznatih Srpkinja za kombinovanje kožne jakne

Kožna jakna je, kao i svaki vanvremenski klasik, nešto što mora da se nađe u garderoberu svake devojke od stila, a ove popularne devojke s naše javne scene ih obožavaju i nose u raznim prilikama

kožne jakne u odevnim kombinacijama poznatih srpkinja
kožne jakne u odevnim kombinacijama poznatih srpkinjafoto: tamaradragicevic/Instagram, Dusan Milenkovic/ATAImages, M.M./ATAImages

Nije neuobičajeno da kožna odeća bude trend tokom jeseni i zime, a proteklih nedelja smo viđali kožne jakne u najrazličitijim varijantama, pa se potvrdilo predviđanje da će one i ove godine biti apsoluitno dominantne.


Jakne od kože su vanvremenski komadi dostupni u raznim stilovima, siluetama, bojama, dužinama i spadaju u klasike bez kojih nema trendi jeseni, a nove modne tendencije dopuštaju nam da ih nosimo na bezbroj načina.


Dok su se ranije kombinovale samo s farmerkama, poslednjih godina ih viđamo uz suknje i elegantne pantalone, pa su tako kožne jakne deo odevnih kombinacija u raznim prilikama. Nas je zanimalo – na koji način ih najčešće kombinuju poznate Srpkinje.

 

Pevačica Jelena Tomašević poznata je po veoma otmenim haljinama, uglavnom midi i maksi dužine, koje neretko spaja upravo s kožnom jaknicom, a ona bira kropovani model svedenih linija.

 


Njena koleginica Aleksandra Radović opredelila jednom prilikom za nešto upadljiviji model jakne, a izbor je pao na komad ukrašen nizovima nitni, sa oštrim reverima i pojasom sa šnalom.

 

 

Ovu trendi jaknu ponela je u kombinaciji s poslovnim pantalonama nešto širih nogavica i postigla vrlo trendi all black izgled.

 

Glumica Marija Bergam je na premijeri predstave „Urnebesna tragedija“ u maju ove godine ponela vrlo šik spoj: duboku cvetnu maksi-suknju s kožnim pojasom i jednostavan model kožne jakne.

 

MArija Bergam u kožnoj jakni i dugačkoj cvetnoj suknji
MArija Bergam u kožnoj jakni i dugačkoj cvetnoj suknjifoto: M.M./ATAImages

Tamara Dragičević opredelila se, s druge strane, za sličan stil u nešto ležernijoj varijanti, pa je jednom prilikom pokazala urbanu kožnu jaknicu s laganom crnom suknjom i patikama.

 

Tamara Dragičević u kombinaciji maksi-suknje za svaki dan i kožne jakne
Tamara Dragičević u kombinaciji maksi-suknje za svaki dan i kožne jaknefoto: tamaradragicevic/Instagram

Njena koleginica Ivana Dudić spada u poznate devojke koje najčešće viđamo u kožnim jaknama, a do sada ih je kombinovala na mnogo načina. Ipak, ovaj komad najbolje izgleda u proverenom i pouzdanom spoju s farmerkama, a glumica je za uživanje u jednoj predstavi odabrala pocepani skinny model u crnoj varijanti.

 

 

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE