Radio BalkanFox

Tatjana Cameron Tajči objavila rijetke fotografije s majkom Šteficom: ‘Ti si dar…’

Pjevačica i pop zvijezda 1990-ih, Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči podijelila je emotivnu objavu s majkom koju rijetko viđamo. Uz fotografije sa zajedničkih druženja i izleta s cijelom obitelji čestitala je Štefici rođendan i rekla da joj je ona ‘najljepši dar na svijetu’. 

– Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što me je sto puta podiglo iz tuge i težine – ne samo mene, nego bezbrojno puno ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote. Poznanici i oni koje ni ne poznam me zaustave i kažu, ‘tvoja mama je uvijek nasmijana’. Tvoje nesebično davanje – beskrajno iskreno i od srca – je najvrjedniji poklon svima nama – kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! – započela je pjevačica. 

Tajči je s roditeljima Stankom i Šteficom, te mlađom sestrom Sanjom odrasla u Velikoj Gorici, a redovito bi ju dočekali kad bi se iz Nashvillea u SAD-u, gdje živi s obitelji, vraćala u rodnu Hrvatsku. Nedavno je u Zagrebu, odnosno  Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, održala i svečani koncert  ‘Hrvatska i Izrael za budućnost’ na kojem joj se pridružio i nagrađivani izraelski glazbenik, scenski umjetnik i glumac Moti Giladi (76). Sigurno je posjetila i majku, kojoj svake godine uputi najljepše želje. 

storyeditor/2023-10-04/PXL_110730_1017.jpg

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

– Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su za tebe stalno, a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba! U špiglu se vidi kakva si nam uvijek podrška – postojana, nježna, i snažna. Hvala ti! – napisala je Tajči. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE