Radio BalkanFox

Hit paparaco Dejana Matića na aerodromu u Minhenu

Dejan Matić kao sav normalan svet strpljivo čeka u redu za pasošku kontrolu, iako je sa svojim pratiocem mogao da zaobiđe veliku gužvu na minhenskom aerodromu!

Dejan Matić
foto: Kurir TV

U to se uverio naš paparaco koji je pevača uslikao na nemačkom aerodromu, gde je te večeri imao koncert sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Rođeni brat Saše Matića na aerodromu je bio u kežual izdanju. Kako je tog dana bila velika gužva, on je morao dugo da čeka u redu kako bi stigao do šaltera. Nakon što je završio sve formalnosti, Dejan se u pratnji svog vodiča, neprimetno uputio ka prostoru za izdavanje prtljaga, ali i tu je morao da čeka jer su koferi malo kasnili.

Saša Matić, Dejan Matić
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Dejan je pre nekoliko godina odlučio da se sa suprugom Jelenom i njihovim sinovima Zoranom i Konstantinom preseli nadomak Beča, a kako otkriva, zbog te odluke nije zažalio.

– Živimo u mestu pored Beča. Zbog posla moram da budem u Srbiji, trudim se koliko god mogu da sam tu i da me ima na sceni. Život u Beogradu i Beču razlikuje se utoliko što ja ovde kad završim svoje obaveze odem gore i posvećen sam deci i supruzi. Mislim da mnogo više vremena imam za njih nego da smo bili ovde – priča Dejan i dodaje da smatra da selidba ima mnoge dobrobiti i za sinove:

– Oni imaju opciju da se vrate pismeni na nemačkom jeziku, eto im jedan zanat u rukama, samo tako da gledamo to je jedan plus – istakao je za medije Dejan.

Matić je karijeru počeo 2002. i do sada je objavio šest albuma i sedam singlova. Njegovi najveći hitovu su „Niko i neko“, „Ona je moja“, „Zaviri u moje srce“ i „Muzika“, duet sa Stojom.

Dejan Matić
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:



01:20

OVU PESMU DEJAN MATIĆ NIKADA NIJE OTPEVAO DO KRAJA! Pevač otkrio pozadinu priče: Kamo sreće da nikada nije morala da se napiše


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE