Radio BalkanFox

Stanija Dobrojević pozirala klečući bez brusa, Asmin Durdžić na aparatima

Starleta Stanija Dobrojević je po ko zna koji put zapanjila pratioce na društvenim mrežama izazovnim izdanjem. Da je uvek je široke ruke kada su ovakve slike u pitanju nije strano, ali je u ovoj pozi do sada nisu videli.

Stanija Dobrojević Instagram/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević Instagram/stanijadobrojevic • stanijadobrojevic / Instagram




Naime, Stanija je pozirala ispred ogledala, u tankom donjem vešu, a poza u kojoj se fotografisala zasigurno i ovog puta nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

Ova fotka je pokrenula lavinu komentara, a samo neki od njih su: „Dobra guza“, „Lepa guza kao globus, ceo svet stane u njoj“, „Veoma intelektualna poza jedne diplomirane ekonomistkinje“.

Podsetimo, nedeljama unazad Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević glavna su tema u medijima zbog njihovog raskida.

Naime, Stanija je ostavila Asmina, jer ga je uhvatila u laži, ali se on toliko nada pomirenju da na sve načine pokušava da je vrati, a njegova poslednja objava dosta govori o tome:

– Kada bih samo dva uzdaha imao, prvog bih koristio da te poljubim, a drugi da ti kažem koliko te volim – napisao je Durdžić na slici sa Stanijom.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

Ovaj Asminov potez naišao je na more komentara, a ovo je samo delić: „Odakle si ovo prepisao?“, „komedija“, „smiri se, čoveče“, „au, odlepio“.

Bonus video:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE