Radio BalkanFox

Bane Mojićević teško podneo razvod

Bane Mojiećvić iza sebe ima razvod koji je veoma teško podneo. Pevač se sada pomirio sa krahom braka, te mu je cilj da se u potpunosti posveti karijeri. 

– Bio mi je težak period raskida, sada kada je prošlo mogu kroz smešak da odgovaram o tome, ali nije bilo ni malo jednostavno, niti prijatno, to su traume i šokovi koji su jedni od najvećih u životu koje čovek može da doživi. Takve situacije nisu prijatne i nije nešto na šta je bilo ko od nas spreman i o čemu razmišljaš onog trenutka kada stupaš u zajednicu i brak. Sve se preživi, život se nastavlja dalje, a mnogo volim svoj život, imam ogromnu želju da budem što srećniji, smireniji i zadovoljniji – kaže Bane Mojićević.

ATAImages/ Antonio Ahel

Bane Mojićević

Poznato je da je nakon razvoda imao jednu ozbiljnu vezu, ali je trenutno sam. 

– Nisam zaljubljen i trenutno ne osećam neku potrebu za nekim novim odnosom. Lepo mi je ovako, uživam u miru i slobodi, posvetio sam se dosta kreativnom radu. Posvetio sam poslu, privatnom životu i deci. Ne opterećujem se time. Želim samo da kada se to bude dogodilo sledeći put, da budem spreman, otvoren i raspoložen, da odnos bude kvalitetan na obostrano zadovoljstvo i srećno. Lepo mi je trenutno, bavim se stvarima kojima nisam mogao u proteklom periodu – rekao je Bane.

ATAImages/ A.A.

Bane Mojićević

Zbog dece sa bivšom ženom održava korektne odnose. 

– U korektnim, koliko to može biti, u ljudskom smo odnosu i relaciji zbog dece, i smatram da je to tako ispravno i da tako jedino može da bude dobro i da funkcioniše. Drugačije ne bi moglo ni za nas, a ni za decu – istakao je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE