Radio BalkanFox

Napeto u ‘MasterChefu’: Za jelo kandidati imaju 50 minuta, a samo jaje moraju kuhati čak 45!

Dominik, Manuel, Kristina i Miroslav kuhaju za ostanak u showu i to jedno od kompliciranijih jela u kojem će morati koristiti tehniku sous vide. Najjači od njih u tehnikama je Dominik, no otkrit će da nikada sous vide nije radio s namirnicom s kojom će to morati odraditi ovoga puta, i to pod velikim pritiskom.

Naime, kandidati će morati u vrećici kuhati jaje i to ni manje ni više nego 45 minuta, dok će ukupno za kuhanje cijelog jela imati 50 minuta.

Foto: Nova TV

Bit će to jelo gosta chefa Igora Jagodica koje će se sastojati od kreme pečene cvjetače, pržene cvjetače, kus kusa, tartufa…

– Čujem da se događa neka zbrka kod aparata za sous vide. A ne pojavljuju se ni Dominik ni Kristina – komentirat će Petar zastoj kod stavljanja jaja na kuhanje u vrećici. Gdje će doći do zastoja saznat ćemo uskoro.

Foto: Nova Tv

Za razliku od Kristine koja nije ljubitelj tartufa, Miroslav gljive jako voli ne samo brati nego i pripremati i jesti. No hoće li mu to pomoći i biti prednost u novom stres testu u kojem su završili jer su izgubili natjecanje u gastroduelu, ne propustite pogledati večeras.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE