Radio BalkanFox

Alka Vuica progovorila o ljubavi sa Zdravkom Čolićem: ‘On je bio najljepši pjevač naše mladosti’


Pjevačica Alka Vuica (62) nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa Zdravkom Čolićem (72), uz opis ‘neke ljubavi se nikad ne prebole’. Pratitelji su tad pisali da su ‘predivan par’, a Alka je za In magazin otkrila kakve simpatije ima prema Čoli.

– Zapravo sam trebala napisati da se neke ljubavi nikada ne ostvare, svi smo imali simpatije prema Čoli, Čola je bio pojam, najljepši i najbolji pjevač naše mladosti, mada sam ja zapravo uvijek bila rokerica i uvijek sam više voljela rock bendove i rokere s gitarom, ali Čola je uvijek bio Čola, ali sve je to bilo samo platonski – pojasnila je Alka.

Pjevačica je rodom iz Istre, a Čolić je odlučio upravo tamo kupiti novi luksuzni stan koji se nalazi u pulskoj Marini Verudi. Trenutačno se gradi kompleks od pet luksuznih zgrada s pogledom na more, a koje su smještene između marine i Pješčane Uvale, pisao je Istarski.hr.

Umjetnik Vuk Veličković bio je Alkina velika ljubav, s njim ima sina Ariana s kojim se odlično slaže, a nedavno su zajedno posjetili Pariz.

– Svi smo bili, cijela familija, bio je Arijanov polubrat Saša koji sad opet živi u Parizu, jedno vrijeme je živio s majkom na Palma de Mallorci, jako se dobro slažemo i volimo, i mislim da je to bit svake obitelji. Svima bih preporučila da uzgajaju ljubav i da pokušaju razriješiti nesuglasice, mislim da je ljubav najvažnija – poručila je pjevačica.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE