Radio BalkanFox

Ovo je nova naslednica Milomira Marića, Una Mitrović


Milomira Marića publika je u poslednje vreme u prilici da na malim ekranima viđa rame uz rame s mladom Krunom Unom Mitrović – kojoj je i mentor, prenose mediji, te koju već uveliko zovu i njegovom novom naslednicom.

On ima dvadeset godina, studira političke nauke, govori pet jezika i veoma dobro barata različitim društvenim temama, u šta mogu da se uvere svi oni koji prate emisiju „Dobro jutro, Srbijo“.

 

 

Marić joj je, s druge strane, svakako veliki uzor. Ona ne krije da ima velike snove i da ne planira da stane dok ih ne ostvari.

– Odustajanje nikada nije bilo opcija, za sebe sam oduvek imala planove. Maštala sam o velikim stvarima i sada radim na tome. Pozitivan stav i vera u dobar ishod veoma su važni – kazala je Mitrovićeva u jednom intervjuu, prenosi „Hello“, koju na hiljade ljudi prati onlajn, gde najčešće objavljuje fotografije sa posla, kao i sa svojim metrorom, te njihovim brojnim gostima.

 

 

Svojevremeno, podsetimo, ova šarmantna devojka bila je među glavnim temama razgovora pošto je tokom jednog prenosa kazala „da vidimo kakva je situacija sa snegom i olujnim vetrovima koji piče sa svih strana“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE