Radio BalkanFox

Stara fotografija Margo Robi i Novaka Đokovića

Iako Cicipas ne krije da bi voleo da vidi prelepu glumicu u svojoj loži, poznato je da je ona naklonjena Novaku Đokoviću

NOvak Đoković ima mnogo obožavalaca među svetskim zvezdama
NOvak Đoković ima mnogo obožavalaca među svetskim zvezdamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Australijska glumica Margo Robi uskoro će ostaviti iza sebe jednu od najuspešnijih godina u karijeri, budući da je s filmom „Barbi“, u kom je igrala glavnu ulogu i bila producent, oborila mnoge rekorde.


Magazin Maxim proglasio je pre nekoliko dana glumicu zvanično najuspešnijom i najlepšom ženom planete u 2023, a ona se time našla na vrhu čuvene liste Hot 100, na kojoj se nalaze dame iz oblasti sporta, zabave i pop kulture.


Margo je, inače, već četiri godine na prvom mestu ove liste, što ne čudi jer je u pitanju jedna od žena o čijim se talentima i lepoti ne polemiše, a mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svom divljenju prema Australijanki.

 

Jedan od njih bio je grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je na ovogodišnjem Australijan openu rekao da je Margo Robi jedna od njegovih omiljenih glumica i da bi bilo lepo videti je u njegovoj loži na turniru.


Međutim, na društvenim mrežama su mu tada doskočili porukom da, ako će Margo Robi navijati za nekoga pored teniskog terena – to mora da bude srpski sportista Novak Đoković. Tada su Tviter/X preplavile stare fotografije na kojima Margo oduševljeno gleda našeg tenisera, a one su ovih dana ponovo aktuelne na ovoj mreži.

U pitanju je, inače, fotografija s egzibicionog meča koji je Novak 2013. igrao protiv Rafaela Nadala u Argentini. Margo je tih dana bila nerazdvojna od američkog glumca Vila Smita (toliko da se pričalo da su u tajnoj vezi), s kojim je snimala film „Fokus“ u Nju Orleansu i Buenos Ajresu.

 

Vil Smit i Margo Robi u filmu 'Fokus' (2015)
Vil Smit i Margo Robi u filmu „Fokus“ (2015)foto: Rotten Tomatoes Trailers/YouTube printscreen

Tako su glumci boravak u Argentini iskoristili da uživo gledaju susret dvojice tenisera koji spadaju u najbolje u istoriji, a nakon meča Margo se fotografisala s Novakom, koji je pristao na to kao što rado pozira sa svim fanovima. Đoković, inače, uvek ima izvanrednu podršku u Australiji, a njegov najverniji navijač među slavnima je australijski glumac Hju Džekmen, dok je njegovu nedavnu pobedu u finalu Njujork opena pratila i oskarovka Nikol Kidman.

 

Margo Robi je žena čijoj se lepoti divi ceo svet, a u galeriji pogledajte još njenih fotografija.

 

BONUS VIDEO

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkon?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE