Radio BalkanFox

Zbog toga me gledaju kao da sam mlakonja i slabić! Dečko otkrio šta uvek radi pre nego što spava s devojkom, pa dobio osudu

Mladić je podelio javno da ne može da se poljubi, a kamoli nešto više, sa devojkom, dok je dobro ne upozna, zbog čeka, kaže, ga mnogi osuđuju.

Na jednom sajtu koji se bavi ispovestima, dečko je podelio svoje stavove, zbog kojih smatra da ga većina javnosti osuđuje. 

Ipak, na ovom sajtu je uglavnom dobio podršku i vetar u leđa, koja mu je izgleda bila potrebna:

– Ponekad se osećam kao muški izrod, jednostavno moram da dobro upoznam devojku, da bih uopšte pomislio da spavam sa njom. Evo sad da mi priđe supermodel i da želi odnos istog trenutka, nema šansi da bih mogao da je poljubim, a kamoli nešto drugo. Na ovo se naročito ovde gleda kao da sam mlakonja, slabić – napisao je dečko, pa dobio nekoliko komentara:

Foto: Shuterstock

flert


– A ja bih da je više takvih muškaraca, svet bi bio mnogo zdravije mesto.

– Ovde ćeš dobiti odobravanja, reći će da je to slatko i kako bi one rado takvog dečka. A u realnosti si verovatno slobodan i nijedna se dugo ne zadrži. I siguran sam da je to tako zbog ove tvoje ispovesti i tona sa kojim pišeš. Ajmo sada lupajte minuse i dajte momku pogrešne savete. Ti druže treba da pokreneš neke korake za bolju potenciju i seksualni drajv. Bolja ishrana, više sna, vežbe.

– Čoveče, mom mužu je jedna nudila seks neposredno pre nego što je mene upoznao, nije hteo, a bio je nevin sa 28. Većina muškaraca je takva, jedno 90 posto čovečanstva je tako. Mene skoro niko na Tinderu nije pitao za seks, a i oni koji pitaju, više su egzbicionisti i očekuju ne. Kamoli uživo. Ne mora da bude bog zna koliko ozbiljna veza, ali skoro niko na našim prostorima ne bi prvu sa ulice. Ne znači da su Srbi demiseksualci, samo da smo još koliko toliko iživljen narod.

Šta vi mislite o tome?



Crveni karmin izgleda moćno i zavodljivo! Izaberite pravu nijansu

Moda i lepota

Prilikom biranja nijanse karmina trebalo bi znati da ne pristaje svaka nijansa svakom tipu kože i kose.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE