Radio BalkanFox

Joca Stefanović o proslavi fudbalera posle pobede

Joca Stefanović drage je volje zapevao za fudbalske reprezentativce posle njihove pobede nad Crnom Gorom, o kojoj se i dalje priča. Na slavlju se i sam veoma dobro proveo, prema sopstvenom priznanju.

Za njega, ovo je bila i velika čast.

– Bila je burna noć, s obzirom na to da smo napravili rezultat, treba i da se proslavi… Meni je stvarno velika čast što mogu da uveličam tako neko slavlje naših sportista koji ginu da predstave našu zemlju na najbolji mogući način. Tako i ja želim njema da ulepšam to veče koliko god mogu kad oni to ostvare. Uvek mi je čast kad me pozovu i uvek ću se odazvati – kazao je Joca, piše „Telegraf“, a on je potom nastavio i o tome da li je stigao uopšte utakmicu da pogleda, te da li je neke planove morao da otkazuje pošto se dogodio trijumf.

– Da pratio sam i bio je baš napeto, ali dobro je, završilo se kako treba; pa šta ću, to je moj uspeh. Šalim se. Ne znam šta bih uradio u toj situaciji, kad mogu ja sam tu, kad ne mogu, šta da radim. Pa ne mogu ni oni da igraju deset utakmica u jednom danu, već jednu – pričao je on, koji se nada da će tu noć svi još nositi u sećanju.

Joca Stefanović, ATAImages/G. G.

 

– Super je bilo, stvarno, nadam se da su i oni zadovoljni, kao što mislim da jesu. Mi se i ovako privatno znamo, ovo nije prva svirka koju ja njima pevam, uvek nam je drago kad se okupimo i kad se vidimo.

Stefanović otkriva kako sportisti više traže ženske pesme, ali da je on jednu svoju za njihovu dušu čak triput ponovio.

Ima tu više pesama koje baš vole, ali mogu da kažem da više vole ženske pesme nego muške. Nisu narodnjaci u pitanju, to je više ovaj gradski repertorar, ali šareno je. Sve zavisi od igrača, neko voli jedno, a neko drugo. Moju pesmu sam pevao tri puta, trebalo je da bude i četvrti put, ali ja nisam mogao.

Najveseliji, kaže, bio je – kapiten.

Dušan Tadić, to je uvek tako. On je kapiten, nosi tu odgovornost i, kad padne atmosfera, on je taj koji je podiže, a verujem da je tako i u fudbalu – zaključio je za pomenute medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE