Radio BalkanFox

Meril Strip razvod

Poznata američka glumica Meril Strip (74) razvela se od muža Dona Gamera posle 45 godina braka, nakon što su šest godina živeli odvojeno, preneo je „Miror“.

U izjavi za „Miror“, medijski predstavnik Strip je izjavio da su Don i Meril razdvojeni više od šest godina, ali da, „iako će uvek brinuti jedno o drugome, rešili su da žive odvojeno“.

Njih dvoje imaju četvoro dece – Henrija Vulfa (43), Mami Gamer (40), Grajs Gamer (37) i Lujzu Džejkobson (30), kao i petoro unučadi.

Meril i Don su se upoznali 1978. godine, a spojio ih je njen brat. Venčali su se iste godine i osnovali porodicu narednih godina, a onda se preselili na bogato imanje u američku saveznu državu Konektikat 1985. godine.

Nakon što su živeli u kući na imanju vrednom 1,8 miliona dolara u Konektikatu, kupili su vilu i imanje u Brentvudu, u Los Anđelesu, za tri miliona dolara 1990. godine, da bi se kasnije ponovo vratili u Konektikat.

O njihovom odnosu se ne zna mnogo, jer su uglavnom čuvali privatan život daleko od očiju javnosti. Međutim, kada su Meril upitali o braku 2002. godine, rekla je da je tajna duge zajednice „dobra volja i kompromis – i da se s vremena na vreme začepe usta“.

Britanski list dodaje da je njihov razvod iznenadio fanove, s obzirom na to da je Meril nosila venčani prsten na dodeli nagrada Prinsesa de Asturijas ove nedelje. Pet godina ranije, par je pozirao zajedno, iako su bili razdvojeni u to vreme.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE