Radio BalkanFox

Oglasila se Ana nakon reči da je LOPOV: Ćurčićeva uzvraća još jačom merom lažnoj kumi – ovo je istina

Foto: ATA images

Ekskluzivno za portal SrbijaDanas.

Milena Kačavenda i njen najbolji rijaliti prijatelj Marko Đedović, sedeli su u dvorištu Bele kuće i, kao po starom dobrom običaju, čevrljali na razne teme. Kada kažemo „razne teme“, verujemo da svi znamo na koga mislimo – neizbežna osoba za komentarisanje, nekadašnja i drugoplasirana takmičarka „Zadruge 6„, Ana Ćurčić

Ovog puta je iznesena još jedna stavka iz njihovog života koji se odvija izvan zidina rijalitija. Milena je otkrila kako je Ana navodno na sajmu kozmetike ukrala skupoceni sjaj za usne jednoj devojci koja je bila vidno uzrujana zbog takvog postupka. Da mi ne bismo nagađali i uskratili drugu stranu da iznese svoju verziju istine, portal SrbijaDanas je kontaktirao Ćurčićevu i upitao da porkomentariše pomenutu temu.

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas

Danas je Milena Kačavenda u razgovoru sa Markom Đedovićem iznela kako si oštetila jednu devojku i ukrala joj sjaj za usne. Imaš li komentar na ove tvrdnje nekadašnje drugarice? 

– Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo nakon ovoga što sam čula, mogu da kažem da će biti podneta i 38. tužba protiv nje – rekla je kratko Ana Ćurčić za portal SrbijaDanas.

Verujemo da će Milena Nastaviti da iznosi svašta nešto iz njihovog višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, a šta će od svega toga biti istina, a šta laž i želja za kadrom, vreme će nam pokazati.

Ana Ćurčić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE