Radio BalkanFox

Zahvaljujući ovakvom režimu ishrane Nikol Kidman izgleda savršeno! Postoji dijeta koja dozvoljava nezdravu hranu i poslastice

Nikol Kidman praktikuje poseban režim ishrane poznat kao dijeta 80:20. Ova dijeta podrazumeva da 80% vremena jedete zdravu hranu, dok se preostalih 20% vremena možete opustiti i uživati u omiljenim poslasticama, grickalicama i testeninama.

U jednom intervjuu za Los Angeles Times, Nikol Kidman je otkrila:

– Nisam stroga kada je ishrana u pitanju. Jedem sve, ali sa umerenošću.

Ona dodaje: 

Trudim se da veći deo hrane koju unosim bude zdrav… ponekad se desi da to bude i manje od 80%. Ali smatram da je najvažnije pronaći ono što vam odgovara, i zaista se osećam punom energije.

Nutricionisti podržavaju ovu vrstu ishrane jer ne zahteva eliminaciju nijedne grupe namirnica, niti opsednutost brojanjem kalorija.

Foto: Profimedia

 


 

Takođe, stručnjaci savetuju da se obroci unapred planiraju kako bi se bolje kontrolisala hrana koja se unosi. Ovaj pristup omogućava veću svest o tome šta jedete i olakšava održavanje ravnoteže između zdrave ishrane i povremenih uživanja.

Nikol Kidman je primer kako se dugotrajno održava vitka figura uz zdravu ishranu i umerenost, a njen pristup dijeti 80:20 može biti inspiracija mnogima koji teže istom cilju.



Vreme je za kiseli kupus! Nabavite bure i napravite ga po proverenom, starinskom receptu

Recepti

Kupus ribanac jedan je od omiljenih specijaliteta u toku zime.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE