Radio BalkanFox

Jovanka i Beba ponovile koreografiju iz spota „Opojni su zumbuli“

Večeras je počeo plesni talent šou, kakav još nije viđen kod nas – Rame uz rame sa Draganom!

Novi zabavni format Kurir televizije počev od 21. oktobra emitovaće se svake subote i nedelje od od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. U prvoj epizodi gledaoci su, pored takmičara, imali priliku da upoznaju njihove mentore, koreografkinje i dugogodišnje Draganine saradnice Jovanku Lolu Keser i i Dušanku Beba Dekić.

– Čoveče, baš je dobra. A, kako izgleda? Jeste. Vau, vidi svetla. Odlično je. Super su ledovi. Odlično izgleda. Da, da, sve je vrhunski. Meni se baš sviđa. Da, i meni mislim da će se i Dragani svideti. A igračima? Igračima će se svakako svideti. Zamisli nas ovde pre 20 godina, i sad Dragana ispred nas, i da smo imali ovu šansu – komentarisale su stejdž Jovanka i Beba, na kome će se takmičari boriti za pobedu i nastup na Draganinom koncertu u Areni.

– Bavim se plesom preko 30 godina. Ujedno sam jedan od osnivača Beogradskog igračkog centra zajedno sa Bebom, koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Nas dve smo i koreografi raznih muzičkih zvezda, ali jedna od najdražih naših saradnji je svakako sa Draganom Mirković, koja traje sada već 25 godina – predstavila se Jovanka Lola Keser.



01:44

BEBA I JOVANKA PONOVILE PLES KSENIJE PAJČIN IZ SPOTA OPOJNI SU ZUMBULI Dragana bi sad pala u nesvest da nas vidi!

– Za mene je igra svakako način života. To je način kako sam počela da se bavim ovim poslom i ono u čemu se najbolje osećam – nadovezala se Dušanka Beba Dekić.

A zatim su zajedno otplesale koreografiju iz Draganinog kultnog spota za pesmu „Opojni su zumbuli“ u kome se pojavljuje i Ksenija Pajčin. Za originalnu koreografiju, koja ih je proslavila, zaslužna je upravo Beba, koja ju je osmislila.

Jovanka Lola Keser, Dušanka Beba Dekić
foto: Printscreen YouTube

– Sećaš se? Naša tradicionalna koreografija, koja je proslavila sve, Ajmo, ajde, tri, četiri… Sećaš se sad. Dragana bi sad pala u nesvest da nas vidi – kroz smeh su prokomentarisale Jovanka i Beba.

– Davno, pre 30 godina, bila samo jedna ideja, jedan hobi, koji je danas moj život – prisetila se Jovanka.

– Mi smo kao klinci zaista bili na nekim lokalnim televizijama. I onda se nekako desilo da smo zakazali sastanak s poznatim menadžerom. I onda je Dragana slučajno, sedeći i čekajući da dođe neko po nju, izvadila iz police VHS, pustila i rekla je ovi klinci su dobri, mogli bi njih da angažujemo za neke njene koncerte i tako je počelo – otkrila je Beba.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE