Radio BalkanFox

FILM DANA „Otkriven“ – Alo.rs

Otkriven

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Otkriven

Mesto dešavanja je London, grupa terorista sprema se za napad biološkim oružjem. U toj nameri pokušaće da ih zaustavi Alis, agent CIA, zajedničkim snagama sa britanskim agentom Džekom. Njihov zadatak je da pronađu teroriste i spreče katastrofu koja sledi. Uloge: Numi Rapas, Orlando Blum, Toni Kolet. Režija: Majkl Apted.

Zelena milja

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Zelena milja

Osuđenici na smrtnu kaznu su 1935. svoje odeljenje nazivali „Zelenom miljom“ zbog tamnozelenog linoleuma kojim je bio prekriven pod u njemu. Pol Edžkomb je glavni čuvar. Džon Kofi je čovek osuđen na smrt zbog sadističkog ubistva dve devojčice i upravo je priveden na odeljenje. Uloge: Tom Henks, Majkl Klark.

Između zidova

Foto: IMDB

 

 

23.00 RTV1

Između zidova

Film prikazuje život učenika i profesora jedne škole u predgrađu Pariza koju uglavnom pohađaju deca afričkih doseljenika. Marin, profesor francuskog jezika, svaki dan održava nastavu u problematičnom razredu u kojem, uprkos nekolicini pametnih učenika, postoje i oni koji ometaju rad. Kako se s istim poslom susreću i drugi nastavnici, on pokušava da pronađe način da zainteresuje učenike za rad. Ponekad mu to pođe za rukom, ali uglavnom ne… U glavnoj ulozi: Fransoa Begodo.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE