Radio BalkanFox

Mit ili istina? Ekspert otkriva da li se muškarci zaista plaše jakih žena – ovo će vas sigurno iznenaditi

Specijalista za partnerske odnose ističe da se muškarci koji su u muškoj energiji ne plaše uspešnih i jakih žena i da im nije bitno koliko ta žena zarađuje i čime se bavi.

Sigurno ste nekada čuli rečenicu „ma on se plaši jakih žena“, bilo od drugarice ili ste je možda i vi sami izgovorili. Ali, da li je to zaista tako? Da li se muškarci stvarno plaše jakih i uspešnih žena ili je to samo takoreći način na koji se žene „teše“?

Detaljnije o ovome otkrila je Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose:

– Jedna od stvari koje muče žene i devojke jeste uverenje da muškarci ne vole jake i uspešne žene, odnosno da ih se plaše.

Muškarac koji je u muškoj energiji, ne pridaje značaj tome koliko ti zarađuješ i kojim se poslom baviš. Ukoliko je to važno nekom muškarcu, to je onda jedna od crvenih zastavica i ukazuje na to da je on u ženskoj energiji i da nije dovoljno proaktivan, kada je zarađivanje novca i obezbeđivanje porodice u pitanju – navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shuterstock

veza

– Šokirana sam činjenicom koliko mojih klijenatkinja pozajmljuje novac svojim partnerima ili ih bukvalno izdržavaju.

Muškarac koji je u muškoj energiji će raditi i 3 posla ukoliko je potrebno, kako bi obezbedio dovoljno finansijske sigurnosti za one koje voli.

Takvom muškarcu nije bitno to koliko si ti jaka i uspešna, ali mu je važno da si u ženskoj energiji.

Njemu je potrebna nežna, podržavajuća žena, koja će mu pružati emotivnu stabilnost, a ne žena koja će se takmičiti sa njim – ističe Slađana.



Depresija je uništavala i zamalo dovela do ponora! Posetila je vračaru i doživela šok iskustvo, otada joj se život rapidno promenio

Zanimljivosti

Malo ko zna da je holivudska legenda Helen Miren zapravo rođena kao Jelena Vasiljevna Mironova.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE