Radio BalkanFox

Bekamova ljubavnica o sočnim detaljima preljube

Dokumentarac čuvenog Dejvida Bekama, izazvao je pravu buru u javnosti, a pogledala ga je i ljubavnica bivšeg fudbalera, Rebeka Lus.

S obzirom na Dejvidov ugao gledanja, publika se zapitala da li je on zaista imao aferu sa zgodnom Rebekom, i tako prevario suprugu Viktoriju. Rebeka je rešila da u javnost istupi sa sočnim detaljima.

– U dokumentarcu, Bekam samo priča ‘jadan ja’. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija ispaštala samo zbog mene – počela je priču Rebeka.

Profimedia

Rebeka Lus

– Ako je već hteo da priča o tome, trebalo je da prizna krivicu. Priče su grozne, ali su sve bile tačne – dodala je ona.

Početak afere

Lus je u početku radila kao Bekamova asistentkinja.

– Jednom smo bili pod opsadom u hotelu, a ja sam ga prošvercovala napolje u gepeku automobila. Vremenom, razvili smo poseban odnos. Ponekad bismo sedeli u restoranu i dodirivali se nogama ispod stola. Nekad bi probao da me uhvati za ruku dok vozim – navela je Rebeka, a onda je otkrila kako je njihov odnos postao intimniji.

– Zaveo me je, i rekla sam mu, pa ti možeš da imaš koga hoćeš. A on je meni rekao – nikada ovo nisam radio. Spavala sam s njim i otišla kući, moja majka je znala da se nešto desilo i samo mi je rekla – budi oprezna.

Profimedia

Dejvid Bekam

Skandal na Ronaldovoj žurci

Rebeka je ispričala je šta se dogodio na rođendanu brazilskog fudbalskog asa, Ronalda.

– Svi smo stigli na žurku, svirao je samba bend iz Brazila, šampanjac je tekao. Dejvida sam videla daleko u bašti, kako ćaska sa prelepom španskom manekenkom. To me je zabolelo. Odjednom, zvoni mi telefon, i zove me Viktorija Bekam. Rekla sam joj da ne znam gde je Dejvid, zove ga, on se ne javlja. Rekla mi je – ne spuštaj slušalicu, idi i nađi ga – istakla je Lus i dodala:

Profimedia

Viktorija, Dejvid Bekam

 

– Pokazujem telefon i tiho kažem, Viktorija zove! On izlazi, a kroz vrata vidim tu manekenku kako leži na krevetu. Dajem mu telefon, ponovim – zove te žena. On kratko popriča sa njom, vrati mi telefon i vraća se u sobu. Pomislila sam, kakva sam ja budala. Ali držao me je u svojim kandžama.

 

 

Šta sada radi Rebeka?

Dejvidova bivša ljubavnica, živi u Norveškoj, u braku je i ima dvoje dece. Osim što drži časove jage, radi i kao medicinska asistentkinja.

– Nikada nisam želela da im rasturim porodicu. Afera je bila greška, i žao mi je zbog nje, ali sam dosta i naučila. Sada živim divan život sa suprugom i decom – završila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE