Radio BalkanFox

Anđela Šparavalo i Luka Majčica izazvali lavinu komentara

Anđela Šparavalo i Luka Majčica ne prestaju da se komentarišu

Nakon što su Anđela Šparavalo i Luka Majčica posle žurke završili u krevetu i sočno se ljubili, svi se nadaju da će oni biti novi ljubavni par u Eliti. Čak ni njenim roditeljima ne smeta ljubakanje sa Lukom koji važi za velikog švalera, ali zato smeta Anđelinoj bliskoj drugarici koja smatra da on nikako nije za nju.

Anđela Šparavalo i Luka Majčica

Anđela je mlada osoba koja je prvi put u ovakvom projektu gde su emocije malo pojačane i njoj sada prija nečija pažnja. Po mom  mišljenju, ne vidimo ništa ozbiljno da može da preraste u neku veliku  ljubav. U svakom slučaju, kako god se odvijala situacija mi kao  roditelji smo uz nju- kratko su poručili Anđelini roditelji dok je njena drugarica Marina protiv te veze.

Anđela Šparavalo i Luka Majčica

– Luka je samo koristi da bi bio u centru pažnje. On je veliki švaler i za njega je sve to samo zabava, a Anđela može lako da se zaljubi u njega i onda će joj on slomiti srce kada shvati da se samo igrao. Mislim da je njoj već jasno da je Luka koristi zarad ličnog cilja i zato se sada
malo udaljila od njega, ali ja vidim da je zamišljena i da je njoj stalo. Nadam se da će se odupreti tim osećanjima. Uostalom, Luka uopšte nije njen tip i u spoljnom svetu ga ne bi ni pogledala, ali tamo su drugačiji uslovi i mogu da je razumem. Ona zna da postoji jedan
dečko koji je čeka kada izađe i koji je godinama zaljubljen u nju, pa ne bih volela ni njega da povredi ako uđe u vezu sa Lukom- kaže za Star Anđelina drugarica Marina.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE