Radio BalkanFox

Botoks u čaši koji podmlađuje lice i telo (RECEPT)

Spoj zdravih sastojaka čini da se telo oslobađa viška masti i toksina, a rezultati su vidljivi na koži, koja izgleda mlađe i zategnutije 

foto: Shutterstock / RossHelen
foto: Shutterstock / RossHelen

Ukoliko želite da se na prirodan način podmladite i svojoj koži vratite sjaj i zdrav izgled potrebno je uraditi dosta toga. Najvažnije od svega je hidratacija, odnosno unošenje dovoljne količine vode u telo.

 

Ipak, ponekad ni to nije sasvim dovoljno. Odlazak kod kozmetičara je deo bjuti rutine mnogih žena, a evo kako trošenja velike svote novca svoju kožu možete učiniti lepom, negovanom i blistavom.

 

Ovaj napitan možete pripremiti sami, a redovna i duža upotreba daće rezultate koji će vas oduševiti.

 

 

Potrebno je:

 

  • 2 očišćene pomorandže
  • 4 do 6 šargarepa ili pola pakovanja malih šargarepa
  • 3 cm isečenog đumbira
  • 1/3 šolje vode

 

Priprema:

 

Pomorandžu očistite od kore, šargarepu oljuštite, đubir takođe oljuštite, a potom sve namirnice stavite u sokovnik, a potom ih procedite kroz gazu ili pamučnu čistu krpu.

 

Sok koji ste dobili popijte jednom dnevno, za maksimalne rezultate, najbolje pre spavanja. Ukoliko vam je prejako, možete da pijete svaki drugi dan. Koža i telo će početi postepeno da izbacuju toksine, što će biti vidljivo na vašem licu i telu.

 

Napravite detoks napitak koji deluje
Napravite detoks napitak koji deluje foto: Profimedia

 

Pulpu koja je ostala nemojte bacati, već stavite u posudu za led, dodajte po malčice vode i zamrznite. Tokom zime, izvadite svaki dan po jednu kockicu, rastvorite u toplu vodu i dobićete još jednu dozu vitamina koja će vašem telu i te kako prijati. 

 

Ovaj sok je bogat vitaminom C, koji pokreće stvaranje kolagena u koži, i zato ga mnogi porede sa botoksom. Kroz nekoliko nedelja korišćenja biće vidljive promene na koži, kosi i noktima. Isprobajte, nećete se pokajati.

 

Bonus video:

 

Kako se pravi detoks koji pomaže u gubljenju kilograma?

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE