Radio BalkanFox

Asmin žestoko udario na Marinkovića nakon prozivki

Ivan Marinković i Asmin Durdžić

Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Telegraf.rs

Ljubavni život Stanije Dobrojević i njenog partnera Asmina Durdžića glavna je tema ljubitelja rijalitija i mnogi sebi daju za pravo da komentarišu njihov odnos.

To je uradio i Ivan Marinković, koji je izneo stav o njima.

– Ja sam čuo da je Stanija dobila novčanu nadoknadu da bude sa njim, tačnije 30 hiljada evra. Evo prosto pitanje od čega živ Stanija? – rekao je Marinković.

Sada se za medije oglasio i Stanijin bivši verenik Asmin i odgovorio na njegove navode.

– Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspešnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča. – besno je istakao Durdžić za Alo.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE