"IMALA SAM MOŽDANI UDAR TOKOM INTIMNOG ODNOSA, MOJ DEČKO JE POSUMNJAO DA SAM ZAVISNICA": Devojka otkrila simptome koji su bili alarm za uzbunu (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/themishamontana

Miša Montana doživela je moždani udar u 30. godini života

Miša Montana (33) iz Nevade doživela je razarajući moždani udar tokom intimnog odnosa, a ni ona sama ni njen partner nisu posumnjali da bi tako nešto moglo da se desi.

Ova mlada žena, model na platofrmi za odrasle, nekoliko sati kasnije saznala je šta se dogodilo, kad je otišla u bolnicu. Tad su joj lekari rekli da simptomi moždanog udara mogu da se jave nekoliko sati ranije i da praktično budu bezbolni.

Osećala sam se čudno, kao da sam u magli, ali nisam osetila nikakav bol. Zapravo, bila sam u krevetu sa partnerom i vodili smo ljubav kad su se pojavili prvi simptomi. Jedini razlozi zbog kojih sam znala da sa mojim telom nešto nije u redu bio je što nisam mogla da pričam i što sam imala maglu u glavi – priča Miša.

Odmah je, kaže, otišla do toaleta. Kad se vratila u sobu, njen tadašnji dečko ju je pitao da li je uzela neku psihoaktivnu supstancu. Mislio je, naime, da je Miša zavisnica koja je svoju sklonost ka opijatima vešto krila od njega.

Sad mogu da razumem zašto me je tako nešto pitao. Jer, sve vreme po izlasku iz kupatila sam mrmljala – priseća se Miša događaja od pre tri godine.