Radio BalkanFox

Milica Pavlović vežba za koncert

Jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu, Milica Pavlović, prethodnog vikenda je imala uspešne nastupe, ali je odmah po povratku u Beograd nastavila sa pripremama za koncert u Štark Areni.

Pop pevačica je za 23. Decembar zakazala koncert i već sada je jasno da sa svojim timom priprema pravi audio-video spektakl.

Nakon velike audicije u Zagrebu, gde je izabrala plesače koji će sa njom nasupati u Štark Areni, Milica je započela i sa koreografskim probama, a kako bi na sceni u isto vreme mogla da igra i peva, nedavno je krenula i na kondicione treninge.

Sa druge strane, po povratku u Beograd zaputila se u jedan prestonički studio gde je zajedno sa svojim muzičkim timom radila na set listi za koncert, ali i prelazila nove aranžmane, budući da će mnogi njeni hitovi na koncertu biti izvedeni u novim verzijama.

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen “Lav”, papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i nevidjenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo dva meseca, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE