Radio BalkanFox

Gori na oba fronta, oglasio se Ivan Marinković: "Čime se bre bavi Stanija?" Nakon Asminovog napada, sve ih srezao

Foto: Srbija Danas

Au, žestoko.

Nakon što se muž Aneli Ahmić i bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić oglasio i izneo šokantne detalje o ženi Ivana Marinkovića, Jeleni navodeći da je „orgijala sa njegovim prijateljima za 300 evra“ i da se nalaze na rubu siromaštva, nastao je opšti haos.

Mediji su stupili u kontakt sa Ivanom Marinkovićem, koji nam je otkrio da ga Asmin uznemirava sa nepoznatih brojeva dva dana.

Ivan Marinković

Foto: Srbija Danas

– Ma napu*i mi se i on i ona, ne dajem im na značaju. Čovek me zove dva dana sa dvesta brojeva… Dosadan je i nezanimljiv – poručio je Ivan za medije.

Podsetimo, nakon sledeće izjave Ivana Marinkovića došlo je do toga da Asmin iznosi šok tvrdnje o njegovoj Jeleni.

- Ja sam čuo da je Stanija dobila novčanu nadoknadu da bude sa njim, tačnije 30 hiljada evra. Evo prosto pitanje od čega živi Stanija? - rekao je Marinković, a onda je Asmin ''uzvratio udarac''.

- Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspšnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča - besno je istakao Durdžić.

Asmin Durdžić

Foto: TikTok printscreen/balkanska_kafana

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE