Radio BalkanFox

Pevaču pukao glas 5 minuta pred koncert pa se zaključao u WC!

Pevač Pedja Jovanović gostovao je u emisiji Pusti brigu gde je govorio o svom prvom koncertu i tom prilikom otkrio koliku je zapravo veliku tremu imao.

Inače, pevač će ovog novembra održati čak pet koncerata u MTS Dvorani u Beogradu!



00:45

PEVAČU PUKAO GLAS 5 MINUTA PRED KONCERT, PA SE ZAKLJUČAO U WC! Peđa Jovanović otkrio kako se izborio sa tremom: Ključ je u OVOME

– Pred moj prvi solistički koncert u MTS dvorani prošle godine, imao sam tremu i pukao mi je glas. Sećam se 5 minuta pred izlazak na binu zaključao sam se u toalet i radio sam neke vežbe da dobijem neki top. Ništa se nije čulo. Većina ljudi bi se uspaničila jer je to prvi solistički koncert i šta bi radili. Ali ja sam sam sebi rekao Peđa izađi i pevaj, šta je tu je. Prve dve pesme su bile kritične, a nakon toga je sve bilo kako treba – rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:



01:28

Nikolija Jovanović zapevala na maminom nastupu


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE