Radio BalkanFox

FILM DANA „Rat korporacija“ – Alo.rs

Ritam Evrope

Promo

 

 

21.00 Prva

Ritam Evrope

Festival mladih „Ritam Evrope“ ove godine okupio je učesnike iz 23 grada i opštine Republike Srbije. Na audicijama širom Srbije odabrani su najkvalitetniji mladi Srbije od 14. do 21. godine starosti. Na Prvoj od 21.00 u prenosu uživo družićemo se sa mladima iz grada domaćina Zrenjanina, zatim Kruševca, Sombora, Novog Sada, Kikinde, Požarevca, Gornjeg Milanovca, Nove Crnje, Bosilegrada, Žablja, Negotina, Boljevca, Sokobanje, Ćuprije, Kladova, Topole, Batočine, Beočina, Leposavića, Čoke, Srbobrana, Trstenika i Apatina. Svaki od ovih gradova predstavlja i jednu od evropskih država, kao i Australiju i Izrael.

Na večeri kod Zejne

Promo

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Zejne

Kao jedan od najboljih vokala domaće pop-scene, Zejna se isto tako pokazala i kao vrlo šarmatna domaćica čije su porcije goste ostavile bez daha.Pevačica je otkrila da je njeno ime mnogima do skoro zadavalo muke, priznala da joj je učešće na Eurosongu najveći san ali je iskreno govorila i o svojoj porodici i mezimici Kiki, a čuli smo i šta o njoj misli njen najbolji prijatelj.

Rat korporacija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Rat korporacija

Brand Hauzer je profesionalni ubica tragične prošlosti. Pre nekoliko godina mu je izgorela kuća. Suprugu su mu ubili, a njegova kći je jedva uspela da pobegne, ali do sada je nije našao. Već je godinama traži, kad nije na zadatku. Njegov najbliži prijatelj je kompjuterski program OnStar kome se obraća za savet. Hauzerov novi zadatak odvodi ga na Srednji Istok kako bi se približio svojoj meti, naftnom tajkunu Omaru Šarifu. Angažovan je za organizaciju venčanja Omarovog nećaka Oj-Mi-Faja s površnom zavodnicom Jonikom. Ovu mladu, razmaženu divu privuče Hauzer, ali ona njega uopšte ne zanima. On ima svoj zadatak – ubiti Omara. Pokušava novom strategijom: da ga otruje u toku večere s mladom, ambicioznom novinarkom Natali. Izbegavši otrov, Omar krene s Natali na ples i oda joj detalje strogo poverljive operacije. Hauzer sazna da se venčanje otkazuje zbog Jonikine zaluđenosti Hauzerom. Jasno, to naljuti Oj-Mi-Faja koji sada želi da ubije Hauzera. Uloge: Džon Kjuzak, Hilari Daf, Marisa Tomei, Ben Kingsli, Den Ejkrojd.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE