Radio BalkanFox

Nemanja Nikolić isprozivao Darka Filipovića

Darko Filipović bio je učesnik prve sezone „Zvezda Granda“ kada je stekao veliku popularnost. Odmah nakon takmičenja snimio je nekoliko hitova poput „Ona, ona“ i „Trebaš mi“. Međutim, nakon toga počeo je da se povlači iz medija i posvetio se nastupima. 

Kako su u doba pandemije izazvane korona virusom mnogi pevači ostali bez sredstava, Darko je odlučio da novac uloži u nekretnine u Grčkoj, prenosi Kurir. 

G.G./ATAImages

Darko Filipović

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste – rekao je Darko tada.

– Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – rekao je Darko jednom prilikom u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

Njegov kolega iz iste sezone, Nemanja Nikolić otkrio je da mu je veoma drago zbog Darkovog biznisa i uspeha, ali i da je pevač bio škrt prema kolegama.

ATAImages/Antonio Ahel

Darko Filipović

– Svaka čast, meni je drago da to čujem, štedeo je na vreme. Imali smo i mi neke ušteđevine, ali sve je to presušilo, a život u Beogradu je skup, imamo troškove, decu, moramo da se hranimo, a kad to presuši može da bude opasno. On nama kafu nikada nije platio i kada smo puno para zarađivali i bili najpopularniji. On je od dinara pravio tri, to je umetnost i treba da mu zavidimo. Svaka čast, ja smem da ga prozovem jer smo zajedno počeli, bili tim i kao braća, ja smem to da mu kažem – rekao je Nemanja Nikolić pre tri godine u emisiji „Ekskluziv“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE