Radio BalkanFox

Darko Lazić posetio mesto udesa posle pet godina

Darko Lazić posetio je mesto na kome je pre pet godina imao tešku saobraćajnu nezgodu. Naime, do nezgode je došlo kod mesta Brestač, tačno u 7 ujutru. 

Folker je objavio sliku sa ovog mesta i zahvalio se Bogu.

– Pre pet godina u 07.00. Hvala ti, Bože, što me čuvaš – napisao je Darko.

Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić

23 dana bio u komi 

Tog 23. oktobra 2018. godine pevač je rano ujutru doživeo tešku nezgodu, nakon čega je hospitalizovan u Kliničko-bolnički centar u Zemunu. U ustanovu je došao sa teškim telesnim povredama i u komi proveo preko 20 dana. 

– Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić i dodao:

– Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE