Radio BalkanFox

Ognjen Amidžić odgovorio Selmi Bajrami na prozivke

Selma Bajrami, nedavno je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom je oštro prokomentarisala jednu situaciju. Potom se oglasio voditelj i objasnio sve.

– Znamo se godinama i emisija funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje – rekao je Ognjen na početku.

Printscreen/ RTVPink

Ognjen Amidžić

 

– I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa – izjavio je Amidžić i zaključio kako mu jedna stvar nije jasna.

– S**s odavno nije tabu tema, usput, ako ćemo o tome pričati i njeni nastupi, pesme i spotovi koje je radila su uvek bili provokativni i s**sualni. Ne znam zbog čega je bila takva reakcija – kaže Ognjen za „Skandal“.

Printscreen/Youtube/Amig show

Selma Bajrami

 

Podsetimo, Ognjen je u emisiji upitao Eru Ojdanića sa koliko je žena spavao, a onda mu je Era uzvratio pitanje.

– Jako važna informacija s koliko je spavao. U više navrata sam se osećala neugodno večeras, ovo gledaju i moji roditelji – dobacila je Bajrami, a Ognjen se nadovezao i upitao je u čemu je problem.

– Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa koji je spavao sa pet hiljada žena to je okej, a Eru ako pitam to nije okej nego seksistički –  istakao je Amidžić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE