Radio BalkanFox

Zbog jednog čoveka NAPUSTILA SVE: Mlada Zvezda Granda sada ovako izgleda – mnogi je ne bi prepoznali

Foto: Youtube printscreen/Muzička Kutija

Nekada se o njoj pisalo u superlativu, a sada je ponovo postala tema javnosit…

Mlada pevačica Silvija Nedeljković, mnogima je bila miljenica takmičarka „Zvezda Granda“, a publika ju je poslednji put videla pre čak 15 godina.

Iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru ukoliko je spremna da je prigrabi, Silvija je ipak imala neke druge prioritete, te se sve slave odrekla kada joj je srce osvojio, nekadašnji golman Crvene zvezde, Saša Stamenković.

Silvija Nedeljković

Foto: Youtube printscreen/Muzička Kutija

Pevačica je još tada svoje prioritete jasno postavila, pritom donevši važnu odluku koja je podrazumevala život izvan ekrana.

Saša i Silvija postali su roditelji i svoj život su odlučili da urede daleko od Srbije, ali se par sada, posle niza uspešnih godina u inostranstvu, ponovo odlučio na povratak u Srbiju usled Stamenkovićevog novog angažmana. Supruga se sa njim rado vratila u rodnu zemlju i ponovo se našla u žiži interesovanja.

Silvija Nedeljković

Foto: ATA images

Nedeljkovićeva se nije zacelo odrekla svog životnog poziva i dara koji ima, ali se njeni nastupi sada razlikuju samo po tome što su van televizijskih ekrana masovne publike.

Sada kada su se mnogi fanovi podsetili ove mlade nade, Silviju ipak nekolicina teško prepoznaje s obzirom da je danas brineta, a i u skladu sa godinama koje su prošle, pevačica je nabacila po koji kilogram, ali joj isti nesumnjivo dobro stoje.

Nedeljkovićeva je i dalje pozitivna i vesela, kao što je njena publika i pamti, a fanovi imaju priliku da je čuju da zapeva i za mreže poput TikToka i Instagrama.

Sa suprugom je i dalje u stabilnom braku, a samo nakon nekoliko meseci njihove veze devojka je znala da će njihova veza cvetati.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo, i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona nekada.

Silvija Nedeljković

Foto: ATA images




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE