Radio BalkanFox

Mina Vrbaški dala otkaz i podnela krivičnu prijavu

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški od nedavno je počela da radi u jednom lokalnom pet centru u rodnoj Inđiji. 

Iako je želela da nastavi normalan i miran život, ovo joj nije pošlo za rukom jer je zbog višegodišnjeg psihičkog nasilja morala da podnese krivičnu prijavu, a nakon toga odlučila da se povuče što je podrazumevalo i da da otkaz na svom radnom mestu.

– Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uznemiravanja… Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila – napisala je Mina na svom Instagram storiju.

Printscreen/Instagram/minavrbaski

Mina Vrbaški

Ubrzo je sve obavestila i o tome da je odlučila da da otkaz u radnji jer joj je onemogućen normalan život.

– I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage…

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE