Radio BalkanFox

“Hvala ti Bože, što me čuva“

Nakon što je pre tačno pet godina zamalo izgubio život, oglasio se Darko Lazić sa mesta stravične nesreće i otkrio kako se oseća.

Darko Lazić
Darko Lazić • youtube




Naime, 23. okobra 2018. Lazić je u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevruo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

Darku je bilo oštećeno plućno krilo, pa je disao uz pomoć veštačkih pluća, u jednom trenutku otkazao mu je bubreg. Budući da je je polomio i butnu kost, bile su loše prognoze što se tiče hodanja, ali i samog oporavka.

Darko Lazić (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Darko Lazić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Lazić je operisan nekoliko puta zbog unutrašnjeg krvarenja i komplikacija koje su se pojavile nakon nesreće. Doktori su se svim silama borili za pevačev život, u čemu su, na sreću, uspeli. Nakon što je je probuđen iz veštačke kome, Lazićevo zdravstveno stanje krenulo je nabolje.

Još dok je bio na intenzivnoj nezi Darko je saznao da će drugi put postati otac, što mu je bilo dodatni podstrek da se bori za svoj život i zajedničke trenutke sa svojom decom i najmilijima.

Nakon što je jedva izvukao živu glavu, rešio se poroka, a onda je počeo da gubi kilograme i menja lični opis.

Pevač se podvrgao operaciji smanjenja želuca, a pre nekoliko meseci još jednom operacijom uklonio je višak kože koji je ostao nakon gubitka kilograma.

Darko se danas oglasio na družtvenim mrežama i otkrio kako se oseća na dan u koji danas slavi, a mogao je da bude koban.

Darko Lazić
Darko Lazić

Pre 5 godina u 7:00. Hvala ti Bože što me čuvaš– napisao je u opisu videa sa njive na kojoj mu se prvrnuo sutomobil.

Darko je nedavno ponovo stao na ludi kamen sa devojom koju je voleo u mladosti Katarinom, pored koje je našao mirnu luku.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE