Radio BalkanFox

Gorostas! Pas džin šokirao svet – Pogledjate video transformacije i enormnog rasta u periodu od tri meseca (VIDEO)

Korisnica Tiktoka je na svom profilu podelila neverovatnu transformaciju svog irskog vučjeg hrta Merlina koji je u roku od tri meseca postao džin.

Na snimku možemo videti kako vlasnica sedi sa tri meseca starim psom Merlinom, koji je čak i kao štene bio prilično veliki, a vremenski prelaz pokazuje kako izgleda sada, kada je star 6 meseci.

Iako irski vučji hrtovi ne izgledaju robusno poput nemačkih doga, oni se smatraju najvišim psima na svetu. U proseku su visoki između 81 i 86 cm, a teški oko 54 ili 40 kilograma, zavisno od pola. Irski vučji hrtovi su takođe poznati kao jedna od rasa s najkraćim životnim vekom i u proseku žive oko 7 godina. 

 

 

„Preslatki konj“, „Ne mogu verovati da je toliko porastao u tri meseca“, „Gorostas“, „Sviđa mi se tvoj slon“, „Nežni džin“, samo su neki od komentara na viralni video koji je pregledan više od 14 miliona puta. 



Ona je ta! Prepoznajte kada su muškarci spremni za brak - ovih 8 znakova ih odaje

Ljubav

Muškarac koji svoj život doživljava kao haotičan i želi da uvede red u njega, izgubio je interesovanje za česte izlaske i piće sa ekipom, pokazuje da je spreman da se „smiri“.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE