Radio BalkanFox

Milica Pavlović nije htela da potpiše ugovor sa Grandom

Milica Pavlović je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a sa „Grand produkcijom“ je imala i ugovor koji je istekao pre nekoliko godina. 

Međutim, iako ju je ovo takmičenje proslavilo, sve je moglo da bude drugačije da Milica nije potpisala taj ugovor, što se zamalo i desilo. 

ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović

Nju su, kako se navodi, Saša Popović i Žika Jakšić čak doveli do suza. Naime, kada su joj dali ugovor, kako bi ga prelistala i sutra odlučila da li će potpisati i početi da se takmiči, Popović i Jakšić došli su na ideju da Milici daju nadimak – Mimi.

ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović

Njoj se nadimak uopšte nije svideo, pa je na potpisivanju ugovora zaplakala pred njima, te im nagovestila da joj sve odgovara u ugovoru, ali da ga neće potpisati ukoliko bude morala da dobije nadimak.

ATAImages/Milan Maričić

Žika Jakšić

– Pre nego što je potpisala ugovor da postane učesnik, još pre početka emitovanja, Milica je već pustila prvu suzu. Popović i Žika predložili su da Milica dobije umetničko ime Mimi. Ona je plakala taj dan, jer se suočavala sa čelnicima tako velike produkcije. Na kraju je, naravno, uspela da izgura i ostane bez umetničkog imena – otkrio je izvor za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE