Radio BalkanFox

Stan Mime Karadžića na Vračaru

Opremeljen baš po meri muškarca, elegantan, bez previše detalja, sa ukusom i stilom 

Mima Karadžić ima stan na Vračaru koji je oaza mira
Mima Karadžić ima stan na Vračaru koji je oaza mira foto: Marina Lopičić Za Kurir

Glumac Mima Karadžić često je u centru pažnje medija ne samo zbog svojih uloga, koje su, ne može se poreći, mestralne, već i zbog svog privatnog života. 

 

Mima je nedavno uslikan u javnosti sa dosta mlađom devojkom, za koju su mediji pretpostavili da mu je nova emotivna partnerka.

 

Ona mu je bila pratilja i nakon toga, na još nekim važnim prestoničkim događajima što bi moglo da znači da je konačno pronašao osobu s kojom može da podeli najlepše emocije, ali i da uživa u svom toplom domu

 

 

Iako veoma zatvoren za medije Mima je aktivan na društvenim mrežama, što nam daje mogućnost da donekle zavirimo u njegov život i njegov stan koji poseduje u samam srcu Beograda.

 

Mesto gde provodi vreme uživajući u toplini porodičnog doma nalazi se na Vračaru, blizu Hrama Svetog Save. S jednog od prozora pruža se pogled na ovo prepoznatljivo beogradsko zdanje, koje svojom lepotom ne ostavlja nikog ravnodušnim. 

 

 

Prizor je naročito lep u toku noći, kad se mrak spusti na grad, a Hram oživi potupno drugačijim sjajem od onog koji ima preko dana. 

 

Luks stan poznatog glumca optočen je prelepim umetničkim delima. Na zidovima su slike čuvenih slikara, a tu je i nekoliko skulptura i sve je u duhu umetnosti, prema kojoj Mima gaji posebnu pasiju. 

 

 

Nameštaj u stanu je u toplim, pastelnim bojama i sve je uređeno tako da je podređeno uživanju, jer Mima ceni udobnosti i jednostavnost.

 

Dok Mima ne odluči da nas obraduje nekim novim fotografijama ostaje nam da uživamo u onima koje već postoje na njegovom Instagram nalogu i da čekamo kada će nas glumac obavestiti o nekim novim ulogama u serijama, filmovima, ali i onim životnim, koje čine da budemo srećni i ispunjeni. 

 

Bonus video:

 

Ovo je kuća Verice Rakočević na Avali 

 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE