Radio BalkanFox

Kako je Irina Šajk reagovala navezu Bredlija Kupera i Điđi Hadid?

Navodno ruskoj manekenki nije lako otkako je otac njene ćerke u vezi s mladom lepoticom

Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno imaju jedno dete
Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno imaju jedno detefoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk navodno je raskinula s igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, javili su strani mediji, i to u jeku nove veze njenog bivšeg.


Glumac Bredli Kuper već neko vreme se viđa s manekenkom Điđi Hadid, a par je više puta uslikan u Njujorku, jednom prilikom i tokom romantične šetnje po kiši.


Još uvek nije poznato koliko je ozbiljna Bredlijeva veza s lepoticom palestinskog porekla, a navodno se zna kako se zbog toga oseća Irina Šajk.

To ju je iznenadilo – kaže za Page Six izvor blizak Ruskinji, koji tvrdi i da Irina ne ide slučajno u delove grada za koje zna da vrve od paparaca i da je to njen način da kaže „Pogledaj me“.


Anonimna osoba bliska manekenki dodaje i da Irina Šajk „nije srećna“ zbog ljubavi oca njene ćerke s njenom devet godina mlađom koleginicom.

 

Irina Šajk svakodnevno je na meti paparaca, a to navodno nije slučajno
Irina Šajk svakodnevno je na meti paparaca, a to navodno nije slučajnofoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Irina i Bredli bili su zajedno od 2015. do 2019. godine, a zajedno su dobili ćerku Leu de Senu. Oni su ostali u fenomenalnim odnosima i nakon raskida, pa često putuju porodično i obeležavaju praznike zajedno.

 

BONUS VIDEO

Porodici Hadid ugrožena bezbednost?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE