Radio BalkanFox

Halloween Kim Kardašijan

Kim Kardašijan i njena porodica su poznati po svojoj sklonosti prema ekstravagantnom pristupu dekoraciji za praznike, a kada se bliži „Halloween“, ona je odlučila da se potpuno prepusti ovoj prazničnoj atmosferi – strave i užasa.

Poznata rijaliti zvezda je svoj dom potpuno transformisala kako bi se uklopila u duh Halloweena. Kim je ponosno podelila detalje ove transformacije na društvenim mrežama.

Na samom ulazu u njen dom, posetioci su dočekani ogromnom tarantulom koja se nadvija iznad vrata, dok paučina prekriva okolinu. 

Hodnici u njenoj kući nisu bili izuzetak – veštački paukovi su se pojavili na svakom koraku, a, kako je Kim priznala, čak je i ona sama osetila jezu dok je prolazila kroz njih.

Osim toga, njen trpezarijski sto i kuhinja su dobili „ukras“ u vidu paučine, stvarajući pravu atmosferu za ovaj praznik. 

Međutim, Kim je otišla i korak dalje kako bi obradovala svoju decu – postavila je tobogan ispred televizora, koji zauzima ceo zid, stvarajući tako još uzbudljiviji prostor za igru.

 


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE