Radio BalkanFox

"Nisu mi dali nasledstvo, zato NISAM zadržala prezime!" Nataša Aksentijević žestoko o RODITELJIMA i BRATU

Foto: YouTube/TVDR

„Odnos nam je zasnovan na lažnim osmesima…“

Voditeljka Nataša Aksentijević često se šali na svoj račun, te su ljudi navikli da je ona uvek nasmejana i pozitivna. Međutim, i Nataša iza svega toga ima probleme sa kojima se susreće, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima i otkrila da oni nisu toliko dobri.

Natašu je jednom koleginica oslovila njenim devojkačkim prezimenom Miljuš, a Nataša ju je prekinula i istakla da više voli prezime svog supruga, te je dodala da nije emotivno vezana za svoje devojačko prezime.

Nataša Aksentijević

Foto: YouTube/TVDR

– Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću – bila je oštra tada Nataša u emisiji „Grand magazin“.

Takođe, navela je da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za Stori.

Na pitanje kakavi su odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

Nataša Aksentijević

Foto: YouTube/TVDR

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u srećnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu neretko upućuje reči hvale.

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE