Radio BalkanFox

Elu Dvornik tužio bivši muž, traži deo kuće u kojoj su živeli

Ljubav se ugasila, a nakon razvoda britanski preduzetnik ima zahteve o kojima će sud morati da odlučuje 

Elu Dvornik tuži bivši muž
Elu Dvornik tuži bivši mužfoto: Instagram / elladvornik

Poznata Hrvatica Ela Dvornik našla se u centru pažnje medija kada je objavila da se razvodi od svog supruga Čarlsa Pirsa. Njih dvoje su bili u braku deset godina pre nego što su shvatili da su došli do kraja zajedničkog puta. 

 

Tada je usledila brakorazvodna parnica, a sada stižu nove, ne tako lepe vesti koje se tiču njihovog odnosa. Naime, hrvatski mediji su izvestili o tome da je Čarls podigao tužbu protiv bivše supruge u kojoj traži da se podeli bračna imovina.

 

 

Par je od 2021. godine živeo u kući u Balama, koju su kupili kada su odlučili da se presele u ovaj mali grad. Iako je pri kupovini kuća bila sređena, Ela i Čarls su odlučili da je ipak malo preurede i naprave od nje dom baš po svojoj meri. 

 

Ipak, čini se da njihov brak nije uspeo da izdrži ispit vremena, a sada Čarls traži deo imovine koju su stekli u braku. 

 

 

Hrvatski mediji pišu da sporna kuća ima 124 kvadrata, a dvorište 551 kvadrat, što je ukupno 675 metara kvadratnih. U zemljišnim knjigama Ela je jedini vlasnik, što bi moglo da se promeni ukoliko sud donese drugačiju odluku.

 

Poznata hrvatska influenserka je kupila kuću u malom mestu, jer je želela da njena deca rastu u zdravijem okruženju, a mnogi su joj čestitali na ovom izboru. 

 

Bonus video:

 

Kako se nasleđuje imovina nakon smrti jednog partnera?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE