Radio BalkanFox

Veštačka inteligencija peva umesto Džeja u filmu

Film o Džeju Ramadanovskom uskoro će biti predstavljen publici, a osim što će naslovnu numeru otpevati Ceca Ražnatović, legendarnom pevaču glas će dati – veštačka inteligencija.

Naime, Ramadanovski u filmu „peva“ pomoću veštačke inteligencije, te će zahvaljući modernoj tehnologiji publika imati priliku da sluša njegov dobro poznati glas.

Tako će pesmu „Za kraj“ gledaoci čuti dvaput: u jednoj sceni kako je Džej izvodi uz pomoć veštačke inteligencije i u odjavnoj špici u izvođenju Ražnatovićeve.

ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

Numera je, inače, nastala odavno, još pre 15 godina, a sada će premijerno biti predstavljena u filmu „Nedelja“. U to vreme, Marina Tucaković nije završila da bi bila snimljena, te je pesma stajala u fioci, ali će sada ugledati svetlost dana zbog filma, prenosi Informer.

ATAImages/Antonio Ahel

Marina Tucaković

– Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” – napisala je Ceca na društvenim mrežama.

Podsetimo, film o pokojnom pevaču pretežno je sniman na njegovom omiljenom Dorćolu, gde je proveo skromno detinjstvo, a i kada se proslavio nastavio je da živi sve do svoje iznenadne smrti 2020. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE